Bruiloften Zoals je bent Lifestyle Jouw belangrijkste momenten vastgelegd relaxed Geniet van elkaar, wij doen de rest Net even anders Samen op avontuur gemakkelijk Zonder poseren

JULLIE VERHAAL VASTGELEGD

Voor de bruiloft hebben we een aanloopperiode waarin we jullie leren kennen. We leren wie jullie zijn, als persoon en als koppel en wat belangrijk is in jullie leven. Zo kunnen we naast de grote momenten op de bruiloft, ook de kleine momenten die voor jullie belangrijk zijn herkennen en vastleggen.

Andersom hebben jullie tijdens de voorbereidingen ook tijd om ons te leren kennen. We zijn er als foto- en videografen de hele dag bij op jullie bruiloft, dus dan is het fijn als je ons van tevoren al kent. Zodat je het gevoel hebt dat je vrienden erbij zijn op de bruiloft.

Geen seconde gemist

Jullie grote dag, best jammer als je dan van de ander mist hoe de ochtend was. Welke mooie momenten je had met ouders of vrienden, de gekke momenten die er zijn, de zenuwen voor het openen van de deur of elkaar voor de eerste keer zien.

Het handige van in een duo werken is dat we op twee plekken kunnen zijn op hetzelfde moment. Ieder een camera op precies hetzelfde moment ingesteld om jullie hele verhaal in chronologische volgorde vast te leggen.

“Mijn favoriete moment is de first look. Na de spanning van de ochtend, de jurk, het pak, het haar en dan is het daar: het eerste moment dat jullie elkaar zien… Dat is het moment dat jullie (en wij soms ook) even volschieten. En precies dat moment leggen wij graag vast.”

– Rowan

First Look

Nadia & Tim

“Mijn favoriete moment tijdens een shoot is altijd het rust moment. Na het springende enthousiasme van Rowan is het nu even tijd om te kalmeren. Soms zal ik jullie vragen om jullie ogen even dicht te doen. Even diep in en uit te ademen en om goed te luisteren naar de geluiden om je heen. Probeer de geuren die je ruikt rustig te herkennen en kom volledig tot rust. Als dit gelukt is, ben ik even stil en laat ik jullie alleen.

Op een gegeven moment vraag ik jullie een situatie in te beelden waar jullie naar verlangen en je zintuigen daarop te richten. Ik vraag jullie je ogen open te doen en dan vang ik het moment wat er dan ontstaat.

Dit is een hele goede oefening voor tijdens de shoot om tot rust te komen. En vaak valt dit ook onder de favoriete momenten van de mensen die voor mijn camera staan.”

– Merlijn

Heldere kleuren

Wij willen je terugbrengen naar het moment dat jullie daar stonden, tussen de bomen, in het zachte licht of misschien wel op het strand en dat je je precies kan herinneren hoe het was.

Daarom hebben we gekozen voor heldere kleuren die het moment net zo stralend laten zien als hoe het toen voelde.

Foto & video in dezelfde stijl

Jullie favoriete momenten gevangen op stilstaand en bewegend beeld? Dat kan!

Herbeleef jullie dag in verschillende dimensies. Kies ervoor om jullie trouwgeloftes, de lach van jullie ouders, interviews met jullie vrienden terug te zien in een video, onder begeleiding van beelden en mooie muziek.

Onze werkwijze

Een stressvrije bruiloft, hoe lekker klinkt dat?!

Vanaf het moment dat we een pakket hebben gevonden dat bij jullie past, hoef je nergens meer over na te denken. We hebben een werkwijze waarin we van tevoren zorgen dat we alle benodigde informatie hebben. We nemen contact op in aanloop naar de bruiloft en zorgen dat we weten wat belangrijk is op de grote dag zelf aan de hand van pre-planning calls en een draaiboek. Hierdoor hoef je je op de trouwdag zelf geen zorgen te maken of we alle shots wel krijgen – we weten precies waar we moeten zijn.

Nog meer foto's

Video voorbeelden

Rianne & Rogier

Elize & Tim

De Tijdlijn

1. Kennismaking

Past onze stijl bij jullie en hebben jullie besloten om contact met ons op te nemen? Wat leuk! Na jullie aanvraag belt een van ons jullie zo snel mogelijk op om te kijken of het een beetje klikt en of we de juiste datum vrij kunnen houden. Hierna spreken we fysiek met jullie af om écht kennis te maken.

Jullie willen liever foto- en videografen die jullie ook een beetje kennen op jullie bruiloft, toch? Dit is het moment om te kijken of we samen in zee gaan!

2. Voorbereiding

We hebben een klik! Jullie doen een aanbetaling om de datum definitief vast te prikken en jullie kunnen ‘fotograaf/videograaf regelen voor de bruiloft’ officiëel afvinken op jullie to-do lijst! Pfoeh, dat lucht op hè? Vanaf dit moment tot en met jullie trouwdag kunnen jullie ervan verzekerd zijn dat alles goedkomt!

Wij nemen regelmatig contact met jullie op om alle informatie te verzamelen die voor ons nodig is om jullie dag zo leuk en mooi mogelijk in beeld te brengen. Eén maand voor de bruiloft sturen wij nog een vragenlijst waar jullie de laatste informatie kunnen invullen en jullie draaiboek in kunnen uploaden. Een week voor de bruiloft bellen we jullie nog even op om nog extra te checken of al onze informatie klopt. Jullie zijn zo dichtbij!

3. Trouwdag

This is it! Jullie grote trouwdag is eindelijk hier en het belangrijkste is dat jullie met volle teugen gaan genieten van een van de meest speciale dagen van jullie leven. Alles is geregeld en jullie gaan een stress-vrije dag tegemoet, wetend dat het allemaal goed gaat komen. Wij zorgen ervoor dat we alles op onze checklist af kunnen strepen en dat jullie speciale wensen vervuld worden.

Tijdens de shoot is dit vaak een moment dat voor veel bruidsparen juist heel spannend is. Maar omdat jullie ons tegen die tijd al zo goed kennen kunnen jullie makkelijker ontspannen. Wij zorgen ervoor dat dat laatste stukje zenuwen ook tot rust komt zodat jullie later terug kunnen kijken op dat moment met alleen maar goede herinneringen!

Ook leuk: jullie krijgen binnen een dag nog een preview van wat highlights van jullie dag! Die kunnen jullie dan ook meteen aan jullie familie en vrienden laten zien in een online gallerij.

4. Reveal

Jullie grote dag is achter de rug. Jullie hebben misschien jullie huwelijksreis gehad en jullie leven als getrouwd koppel is begonnen. Tijdens deze periode zijn wij hard aan het werk geweest om jullie bruiloft te bewerken. De hele galerij is klaar en wij checken met jullie wanneer jullie het beste uitkomt om het in alle rust te bekijken. Wij sturen de link op en dan komt het moment voor jullie om er lekker met zijn tweeën ervan te genieten.

Hierna staan wij te popelen om jullie weer te bellen en te horen wat jullie van het resultaat vinden!

5. Album

Hierna gaan wij aan de slag om jullie trouwalbum te ontwerpen. Wanneer een eerste versie klaar is sturen wij die op. Dit is het moment om bepaalde foto’s om te wisselen als jullie nog sommigen dingen missen of anders willen hebben. Jullie kiezen de kleur en stijl van het album, daarna is het zo goed als klaar!

Gefeliciteerd! De laatste stap is gezet. Wij regelen de rest en binnenkort ligt er een prachtig album op jullie deurmat. Stuur ons nog een bericht waarin jullie laten weten wat jullie van het album vinden. We zijn erg benieuwd!

  Naam*

  Email*

  Mobiel

  In wat voor shoot ben je geïnteresseerd?*

  Heb je al een datum voor de shoot?

  Al een locatie bekend?

  Heb je nog vragen, opmerkingen of wensen? We horen het graag!

  Bellen

  Bellen is vaak sneller en wij zijn makkelijk bereikbaar. Nemen we even niet op? We bellen je zo snel mogelijk terug!

  +31642879060  (Merlijn)

  +31642399984 (Rowan)

  E-mail

  Wil je liever een mail sturen? Dat kan ook!

  info@amarantcaptures.com