Lifestyle Jouw belangrijkste momenten vastgelegd NIET GEPOSEERD Maar lekker in je element wereldwijd Een locatie die bij je past Ontspannen Portretten

Jouw favoriete momenten in het leven vastleggen

Lifestyle-fotografie kan worden gekozen om verschillende aspecten van je leven te laten zien. Je kunt kiezen uit alle momenten die voor jou belangrijk zijn: een verjaardag(sfeestje) fotograferen waar al je vrienden en/of familie bij zijn of een dagje weg. Of misschien wel een item van je bucketlist.

Lijkt het je spannend? Geen zorgen. Wij gaan mee als vrienden en fotograferen van de zijlijn terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden. Zijn jullie in jullie element? Dan pas komen we dichterbij. Nu worden de emoties nóg echter.

“Uit eigen ervaring kan ik vertellen hoe fijn het is om foto’s te hebben van gelukkige momenten. Toen mijn oma vorig jaar een terminale diagnose kreeg, heb ik haar gevraagd welke dingen er op haar bucketlist stonden. Vanaf toen ging er elke keer een camera mee. Van het Noorderlicht zien in haar woonkamer, met een boot door de grachten, nog een keer appeltaart eten op de Noordermarkt, tot als klap op de vuurpijl met de hele familie naar Texel (en daar met rolstoel en al het water in!). Ik kijk vaak even terug naar de foto’s als ik haar mis. Merlijn heeft van al deze foto’s (en iPhone filmpjes die we ooit hebben gemaakt) een afscheidsvideo gemaakt die we samen als familie hebben gekeken voor het moment van loslaten.

Natuurlijk zal het in elke situatie anders zijn, misschien heb je geen behoefte aan foto’s, of heb je er geen ruimte voor in de drukke en moeilijke periode die een afscheid met zich meebrengt. Maar voor wie er wel behoefte aan heeft: je kan contact met me opnemen en dan kijken we waarmee we je kunnen helpen.”

– Rowan

Een moment van rust

Vaak vinden mensen fotoshoots heel spannend. Er wordt namelijk een groot fototoestel op je gericht en vaak denk je dan dat het van je verwacht wordt er altijd goed en lachend op te staan.

In de werkelijkheid is niets minder waar. Elke emotie is het waard om vastgelegd te worden. Blijheid en geluk is zeker vaak een focus, maar elke persoon is anders en zelfs boosheid en verdriet kunnen daar een rol bij spelen.

Wees dus niet bang dat je de hele dag met een geforceerde glimlach moet gaan dansen voor onze camera’s. Er is genoeg ruimte om helemaal jezelf te zijn.

Een moment van rust

Vaak vinden mensen fotoshoots heel spannend. Er wordt namelijk een groot fototoestel op je gericht en vaak denk je dan dat het van je verwacht wordt er altijd goed en lachend op te staan.

In de werkelijkheid is niets minder waar. Elke emotie is het waard om vastgelegd te worden. Blijheid en geluk is zeker vaak een focus, maar elke persoon is anders en zelfs boosheid en verdriet kunnen daar een rol bij spelen.

Wees dus niet bang dat je de hele dag met een geforceerde glimlach moet gaan dansen voor onze camera’s. Er is genoeg ruimte om helemaal jezelf te zijn.

“Mijn favoriete moment tijdens een shoot is altijd het rust moment. Na het springende enthousiasme van Rowan is het nu even tijd om te kalmeren. Soms zal ik jullie vragen om jullie ogen even dicht te doen. Even diep in en uit te ademen en om goed te luisteren naar de geluiden om je heen. Probeer de geuren die je ruikt rustig te herkennen en kom volledig tot rust. Als dit gelukt is, ben ik even stil en laat ik jullie alleen.

Op een gegeven moment vraag ik jullie een situatie in te beelden waar jullie naar verlangen en je zintuigen daarop te richten. Ik vraag jullie je ogen open te doen en dan vang ik het moment wat er dan ontstaat.

Dit is een hele goede oefening voor tijdens de shoot om tot rust te komen. En vaak valt dit ook onder de favoriete momenten van de mensen die voor mijn camera staan.”

– Merlijn

Kunstwerken op je muur

Na ons avontuur (en ja, we noemen het bewust een avontuur want het is veel meer dan alleen maar een shoot) kunnen jullie nog altijd overwegen om een of meerdere foto’s te laten uitprinten voor een mooi plekje in het huis.

Wij gebruiken een programma waarin we makkelijk kunnen laten zien hoe het eruit zou zien in de desbetreffende kamer. Zo weet je zeker dat je geen spijt zal krijgen van een fotocombinatie of een verkeerd formaat.

Hoe gaan we op pad?

Je vraagt je vast af wat de volgende stappen zijn om zo’n leuke shoot te gaan doen, toch?

Klik hieronder op de knop om er meer over te weten of klik hier om meteen contact met ons op te nemen. Wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot snel!

Voorbeelden

Het stappenplan

1. Kennismaking

Onze werkwijze is heel persoonlijk. Voordat we te werk gaan zullen we eerst even kennismaken door middel van een videocall. Dit is voor ons allemaal het moment om te kijken of het een beetje klikt tussen ons.

We zullen je vragen waar je naar op zoek bent en daarbij de belangrijke details noteren. Weet je eigenlijk niet echt waar je naar op zoek bent? Geen probleem, wij helpen je daarbij.

Klikt het inderdaad en hebben we een datum geprikt en locatie gekozen? Dan zien we je daar!

2. Shoot

Dag van de shoot! Nu gaan we samen op pad. We zullen eerst even kletsen hoor dus je hoeft niet meteen te beginnen, dit hoort erbij.

Het kan wel eens gebeuren dat het nou nét op die dag geen lekker weer is of dat het toch even niet uitkomt. Dit is geen probleem, verzetten kan altijd en is kosteloos.

Nog wel één goede tip: vaak denken mensen dat de zon moet schijnen voor goede foto’s. Juist niet!

Wolken zijn de beste vrienden van fotografen omdat ze het harde zonlicht verzachten zodat jullie huid er ook lekker zacht uit ziet. Schroom dus niet weg van bewolking. Regen kunnen we begrijpen (ook al zijn daarin ook hele leuke foto’s te maken!).

En een bonus: jullie krijgen op dezelfde dag van de shoot nog een kleine preview te zien van de shoot, als warmhoudertje!

3. Afronding

De shoot is achter de rug en wij gaan jullie foto’s selecteren en bewerken.

Wanneer ze klaar zijn uploaden wij ze in een hartstikke mooie online galerij. Jullie bekijken de foto’s en laten weten wat jullie ervan vinden.

Afhankelijk van welke afspraken we hebben gemaakt, gaan we samen nog verder kijken naar prints die jullie eventueel zouden willen.

That’s it! Easy does it.

  Naam*

  Email*

  Mobiel

  In wat voor shoot ben je geïnteresseerd?*

  Heb je al een datum voor de shoot?

  Al een locatie bekend?

  Heb je nog vragen, opmerkingen of wensen? We horen het graag!

  Bellen

  Bellen is vaak sneller en wij zijn makkelijk bereikbaar. Nemen we even niet op? We bellen je zo snel mogelijk terug!

  +31642879060  (Merlijn)

  +31642399984 (Rowan)

  E-mail

  Wil je liever een mail sturen? Dat kan ook!