Lifestyle tulip field model tulipshoots It's time for the most colourful shoot of the year

WIN EEN GRATIS VERLOVINGSSHOOT

Inclusief jullie favoriete foto op canvas

Hoi en wat leuk dat jullie willen meedoen aan onze verlovingsshoot win actie.
Wij zijn op zoek naar verliefde koppels die met ons mee op avontuur durven te gaan. De enige voorwaarde om mee te doen is dus dat jullie verloofd zijn, én dat we elkaar leuk vinden. Simpel toch?

Hoe werkt het?
Druk hieronder om je contactgegevens in te vullen zodat we je kunnen bereiken. Vul vervolgens dit formulier in zodat we je kunnen leren kennen. Jullie kunnen je inschrijven tot TEMP April.

Vervolgens gaan wij een voor een bellen met koppels waarbij wij meteen al iets voelen om te kijken of we een goede match zijn. De uiteindelijke winnaar kiezen we dan vervolgens uit en dan prikken we samen een datum waarop we met zijn vieren op pad gaan.

Na de shoot gaan wij hard aan de slag om jullie foto’s te selecteren en te bewerken en leveren die dan uiteindelijk in een mooie online gallerij. Vervolgens kunnen jullie de meest favoriete foto uitkiezen en dan hebben jullie binnen een paar dagen jullie nieuwe print aan de muur hangen.

Oh, en nog een leuke bonus: Jullie krijgen alvast een mail met daarin onze 7 Tips voor een onvergetelijke bruiloft pdf!

  Name*

  Email*

  Preferred date of shoot (from the 4th of April till the 7th of May)

  Mobile

  Any other questions? Go ahead and ask us anything!

  Call

  Calling is usually faster and we’re fast to pick up our phones. Voicemail? No worries, we’ll call you back as soon as possible!

  +31642879060  (Merlijn)

  +31642399984 (Rowan)

  E-mail

  Would you rather send an e-mail? Definitely possible!